Το Crop, προστέθηκε στις υπηρεσίες του Slamdunk για να προσδώσει μια ακόμα εμπειρία στους επισκέπτες και καταναλωτές. Με αφετηρία το Ηράκλειο έρχεται στην αγορά της Αθήνας να γνωρίσει και να γνωριστεί με το κοινό της. Δεν προσφέρει απλά την αναγκαία και απαραίτητη καφεΐνη για να ξεκινήσει η μέρα σου, αλλά σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις την γεύση και την επί-γεύση που θα έχει το ρόφημά σου.

Καβουρδiσμένος καφές από το 2012 που μπορείς να βρεις τόσο espresso όσο και καφέ φίλτρου και καφέ στο μπρίκι. Υπάρχουν τρεις επιλογές για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε εσένα, με βάση το ρόφημα που θέλεις να πιεις. Για καφέ φίλτρου επιλέγεις τόσο την προέλευση όσο και την τεχνική εκχύλισης που σου ταιριάζει περισσότερο. Καφέ από Βραζιλία ή Αιθιοπία με εκχύλιση είτε σε batch brew (αν σε κυνηγάει ο χρόνος) είτε σε Aeropress με πιο ζουμερό σώμα και διακριτές οξύτητες είτε σε Clever Dripper με περισσότερη ισορροπία και μακρά επίγευση. Αν πίνεις espresso, παγωμένο ή ζεστό, εκτός από τις ίδιες προελεύσεις μπορείς να επιλέξεις και το εποχικό NBA Blend με καφέδες από Νικαράγουα (30%), Βραζιλία (50%) και Αιθιοπία (20%) που «χτίζεται» μετά το άλεσμα κατά την λήψη της παραγγελίας σου. Θα βρεις επίσης 2 αφεψήματα, το ένα από Κρητικά βότανα και το άλλο από κόκκινα φρούτα. Τους καλοκαιρινούς μήνες έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις cold brew καφέ ή τσάι για να εμπλουτίσεις ακόμα περισσότερο τις γεύσεις σου!  

Τα δυο καταστήματα, τόσο το Slamdunk όσο και το Crop έχουν κάτι κοινό. ΔΕΝ είναι καταστήματα. Είναι δυο χώροι που στεγάζουν το πάθος τους και έχουν το όραμα και την διάθεση να το μοιραστούν με το κοινό. Εκτός την κοινή μας καταγωγή έχουμε το ίδιο πάθος για αυτό που προσφέρουμε.

Η υπηρεσία για εμάς δεν είναι είσπραξη μόνο. Είναι συζήτηση, μοίρασμα γνώσεων, ανταλλαγή απόψεων με σκοπό να κάνουμε τον καταναλωτή να νιώσει ευχάριστα και να απολαύσει τον χρόνο που παραμένει κοντά μας. Η διαδραστική πώληση εκτός του ότι κάνει ενεργό τον καταναλωτή και του δίνει μια ευχάριστη διάθεση για αυτό που επιλέγει έχει ένα ακόμα μεγάλο καλό. Ακούγοντας γνώμες, απόψεις και τυχόν παράπονα γινόμαστε καλύτεροι στην υπηρεσία που προσφέρουμε και δημιουργούμε μια ισχυρότερη σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές.

Προσπαθούμε να κάνουμε τον καταναλωτή να βιώσει την εμπειρία, να συμμετέχει ενεργά ώστε να πολλαπλασιαστεί η ικανοποίησή του και να το μοιραστεί και εκείνος με τη σειρά του με τον δικό του κύκλο.

Ευχαριστούμε τους καταναλωτές που μας επιλέγουν καθημερινά και τους επιβραβεύουμε κάνοντάς τους μέλη στο κατάστημά μας. Με την κάρτα μέλους, η οποία είναι εξατομικευμένη για κάθε καταναλωτή, λαμβάνουν έκπτωση 20% για το ρόφημα που επιλέγουν. Μπορούν να τη χρησιμοποιούν καθημερινά και για όσες φορές θέλουν.

Οι πελάτες των καταστημάτων Slamdunk & Dildo με κάθε αγορά τους θα λαμβάνουν ένα εκπτωτικό κουπόνι με έκπτωση 10% από το Crop για να το εξαργυρώσουν όποτε θέλουν.

Slamdunk X Crop Cafe

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2