Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

19 295

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

LeBron James Συλλογή

από 2
70 styles
από 2

Απογείωσε το style σου εντός κι εκτός γηπέδου, επιλέγοντας μπασκετικά παπούτσια από τον LeBron James! Δες όλη τη συλλογή στο www.slamdunk.gr και στο κατάστημα SlamDunk σε Μοναδικές Τιμές! Μην ξεχνάς ότι έχεις Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 59€ και δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Τι Μπασκετικά Παπούτσια LeBron James θα βρω στο SLAMDUNK;

Στο Slamdunk.gr θα βρεις μπασκετικά παπούτσια LeBron James για κάθε παίκτη, είτε έμπειρο, είτε αρχάριο. Θα βρεις μπασκετικά LeBron James παπούτσια σε mid cut ή high cut σχεδιασμό, με τεχνολογίες που θα σε πάνε σε next level.

Θα βρώ Μπασκετικά Παπούτσια LeBron James Γυναικεία;

Μέσα από το μπασκετικό online store μας, θα βρεις μπασκετικά μποτάκια και παπούτσια LeBron James για γυναίκες. Τα γυναικεία μπασκετικά παπούτσια LeBron James, απογειώνουν τις επιδόσεις σου κάνοντάς σε να είσαι αξεπέραστη σε κάθε παιχνίδι. Για κάθε μπασκετμπολίστρια που αγαπάει την άνεση, δεν μπορεί να μην έχει στην συλλογή της LeBron James γυναικεία μπασκετικά παπούτσια.

Τι επιλογές έχω σε Μπασκετικά Παπούτσια LeBron James Ανδρικά;

Στο Slamdunk.gr, το No1 online b-ball exclusive store θα βρεις LeBron James μπασκετικά παπούτσια για άνδρες. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις τα πιο exlcusive παπούτσια LeBron James που θα βελτιώσουν τις επιδόσεις σου στο παρκέ, ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμίσουν το στυλ σου. Τα μπασκετικά παπούτσια LeBron James ανδρικά είναι ένα παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από την ανδρική σου συλλογή.

Τι διαθέσιμα Παιδικά Μπασκετικά Ρούχα LeBron James;

Ανακάλυψε LeBron James μπασκετικά ρούχα σε παιδικά μεγέθη και χάρισε τους την άνεση. Για τους μικρούς μπασκετμπολίστες, μέσα από το Slamdunk.gr, θα βρεις LeBron James T-shirt και φανέλες με τον αγαπημένο τους παίκτη Λεμπρόν. Τα παιδικά ρούχα LeBron James θα γεμίσουν με στυλ και άνεση την παιδική τους γκαρνταρόμπα, κάνοντας το μικρό σου να νιώθει την αυτοπεποίθησή του να ανεβαίνει φορώντας τον αγαπημένο του παίκτη.

Ποια είναι η ιστορία του LeBron James;

Ο LeBron James γεννήθηκε στο Akron της πολιτείας του Ohio. Η μητέρα του, Gloria James, τον έφερε στην ζωή σε ηλικία 16 ετών στις 30/12/1984. Ο LeBron James είχε δύσκολα παιδικά χρόνια αφού ο πατέρας του ήταν φυλακόβιος. Σε ηλικία 8 ετών ο Frank Walker εμφανίστηκε στη ζωή του. Αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που περνάει προσφέρθηκε να αναλάβει την ανατροφή του και έτσι και έγινε. Αφού λύθηκε το βιοποριστικό του πρόσβλημα ήταν η ευκαιρία του πλέον να αφοσιωθεί στο μπάσκετ, χωρίς να αργήσει να φανεί το ταλέντο του. Όσο τα χρόνια περνούσαν τόσο εντυπωσίαζε το πλήθος με τις επιδόσεις του. Το ταλέντο του LeBron, ώθησαν την εταιρία αθλητικών ειδών της Nike να του δώσει 90 εκατομμύρια ευρώ για διαφημίσεις, χωρίς καν να χρειαστεί να αποδείξει την αξία του στο επίπεδο του NBA. Τα επιτεύγματά του στο μπάσκετ είναι πολλά. Αναδείχθηκε ως mvp παίκτης τρεις φορές, η ομάδα του κατέκτησε τον τίτλο του NBA και πολλές άλλες επιτυχίες τον συντροφεύαν. Σε ηλικία 35 προς 36 χρονών, ο LeBron συνεχίζει να διαπρέπει στο υψηλότερο επίπεδο. Προσαρμόστικε στις ανάγκες της ομάδας του και παίζει για πρώτη φορά στην ζωή του ως καθαρό play maker. Ένας παίκτης, είδωλλο, για μικρούς και μεγάλους λάτρεις του μπάσκετ.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2