Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

54 200

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Air Jordan 1 Παπούτσια

από 2
71 styles
από 2

Παπούτσια Air Jordan 1, Ανδρικά & Γυναικεία

Τα sneakers Nike Jordan Air 1 είναι ένα πρωταγωνιστικό παπούτσι στους λάτρεις του b-ball. Βρες μοναδικά σχέδια από παπούτσια Air Jordan & Air Jordan 1 γυναικεία, ανδρικά & παιδικά. Πιο συγκεκριμένα ανακάλυψε τα Nike Air Jordan 1 mid & Nike Air Jordan 1 low σε γυναικεία & ανδρικά styles και ενίσχυσε την γκαρνταρόμπα σου. Ξεχώρισε επιλέγοντας παπούτσια Air Jordan και ολοκλήρωσε το look σου. Τα Jordan Air 1 πέρα από στυλ, σου προσφέρουν μοναδική άνεση για να ξεκούραστο βήμα.

Ανακάλυψε στο Slamdunk.gr, το No1 online b-ball exclusive store, ξεχωριστά Air Jordan 1 Παπούτσια, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής, στα πιο cool colorways από τη συλλογή Air 1 της Jordan και δώσε extra πόντους στα Lifestyle Mπασκετικά Outfits σου!

Ποια είδη από Jordan Air 1 θα βρω στο SLAMDUNK;

Στο Slamdunk.gr θα ανακαλύψεις Jordan Air 1 παπούτσια και μποτάκια για άντρες, γυναίκες και παιδιά (για αγόρια και για κορίτσια). Πιο συγκεκριμένα θα βρεις Jordan Air 1 μπασκετικά παπούτσια και μποτάκια που είναι ικανά να σε συνοδεύσουν όχι μόνο σε μπασκετικές προπονήσεις σου αλλά και σε αγώνες σου. Ωστόσο θα βρεις Jordan Air 1 μποτάκια και παπούτσια που είναι ιδανικά για sporty & casual εμφανίσεις σου.

Έχετε και ανδρικά και γυναικεία Air Jordan 1;

Ψάχνεις το ιδανικό ζευγάρι sneakers Air Jordan 1; Τότε δεν έχεις παρά να μπεις στο Slamdunk.gr και να επιλέξεις το ζευγάρι που σου ταιριάζει. Θα βρεις ανδρικά και γυναικεία Air Jordan 1 παπούτσια σε high, mid & low cut σχεδιασμό που δένουν με κορδόνια προσδίδοντάς σου απόλυτη σταθερότητα. Το πλεονέκτημα στα Air Jordan 1 ανδρικά και γυναικεία παπούτσια είναι ότι σου προσφέρουν εξαιρετική διαπνοή χάρη στις μπροστινές διατρήσεις στο πάνω μέρος των παπουτσιών. Βρες το ιδανικό ζευγάρι Air Jordan 1 για άνδρες και γυναίκες και ολοκλήρωσε κάθε στυλ σου με τον πιο άνετο και μοντέρνο τρόπο.

Θα βρω στο SLAMDUNK Limited Collections και σπάνια Jordan Air Shoes;

Στον παράδεισο των μπασκετικών παπουτσιών Slamdunk.gr, θα βρεις limited collections στα Air Jordan 1 παπούτσια που δεν πρέπει να χάσεις! Για σένα που είσαι sneakerhead και θέλεις να έχεις σπάνια colorways του Air Jordan 1 όπως Bred, Reverse Bred, Royal Blue, High OG και πολλά άλλα exclusive κομμάτια, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο από το να τσεκάρεις την συλλογή του Slamdunk.gr. Και σε περίπτωση που δεν βρεις αυτό που ψάχνεις, μην ανησυχεις, ανανεώνουμε συνέχεια την συλλογή μας με ξεχωριστά Air Jordan 1 σε πολλά μεγέθη και στιλ!

Έχετε Jordan Air 1 σε παιδικά και μωρουδιακά μεγέθη;

Στο Slamdunk.gr, το No1 online b-ball exclusive store θα βρεις Jordan Air 1 για τους μικρούς μας φίλους και φίλες που θέλουν να έχουν μοναδικό στυλ και έχουν άποψη. Θα βρεις Jordan Air 1 για παιδιά, πιο συγκεκριμένα Jordan Air 1 για αγόρια και κορίτσια μέσα από τις συλλογές μας και μέσα από μια γκάμα χρωμάτων. Τα παιδικά Jordan Air 1 είναι κατάλληλα τόσο για το σχολείο, όσο και για τις εξωσχολικές δραστηριότητές τους προσφέροντάς τους μέγιστη άνεση σε κάθε τους βήμα. Είναι βασικό άλλωστε ειδικότερα στα μικρά πόδια να προσφέρονται ποιοτικά και άνετα παπούτσια, οπότε ένα ζευγάρι σε παιδικά μποτάκια ή παπούτσια Jordan Air 1, δεν πρέπει να λείπουν από την συλλογή τους.


TOP Jordan Collections

Jordan Essentials Jordan Legacy 312 Jordan Flight MVP Air Jordan 1 Jordan Sophia Jordan Luka 1 Jordan x Jacob Rochester Jordan x PSG Jordan Women's Jordan Max Aura Jordan DNA Jordan Delta Jordan 23 Engineered Jordan Jumpman Jordan Retro

TOP Jordan Styles

Jordan T-shirts Jordan Φόρμες Jordan Σορτς Jordan Καπέλα

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2