Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

45 189

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Kyrie Irving

7 styles

Kyrie Irving Παπούτσια και Ρούχα

Βρες Μπασκετικά Παπούτσια και Ρούχα από τον Kyrie Irving και τη Nike. Επίλεξε το σχέδιο που σου ταιριάζει από μία μεγάλη ποικιλία από μποτάκια Kyrie 6 και Flytrap παπούτσια για μπάσκετ.

Απογείωσε το style σου εντός κι εκτός γηπέδου, επιλέγοντας μπασκετικά παπούτσια από τον Kyrie Irving! Δες όλη τη συλλογή σε Kyrie 6 και Flytrap στο κορυφαίο μπασκετικό e-shop, www.slamdunk.gr και στο κατάστημα SlamDunk σε Μοναδικές Τιμές! Μην ξεχνάς ότι έχεις Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ και δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Τι Μπασκετικά Παπούτσια Kyrie Irving θα βρω στο SLAMDUNK;

Στο Slamdunk.gr, το No1 online b-ball exclusive store, θα βρεις μπασκετικά παπούτσια και μποτάκια Kyrie Irving, κατάλληλα για κάθε sporty look σου. Επίλεξε τα Kyrie Irving μπασκετικά παπούτσια στο χρώμα και στο στυλ που σου ταιριάζουν για μια ανανεωμένη συλλογή.

Τι επιλογές έχω σε Μπασκετικά Παπούτσια Kyrie Irving Ανδρικά;

Ανακάλυψε ανδρικά μπασκετικά παπούτσια Kyrie Irving στο Slamdunk.gr και ενίσχυσε την μπασκετική σου συλλογή, δείχνοντας ταυτόχρονα την αγάπη σου για την παίχτη. Τα ανδρικά μπασκετικά παπούτσια Kyrie Irving εκτός από στυλ σου προσφέρουν μοναδική άνεση, χάρη στην κατασκευή τους και στις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτουν. Βρες το ανδρικό μπασκετικό παπούτσι Kyrie Irving που σου ταιριάζει και κάνε level up στην άνεση, στις επιδόσεις και το στυλ σου

Ποια είναι η ιστορία του Kyrie Irving;

Ο Kyrie Irving γεννήθηκε 23 Μαρτίου του 1992 στην Μελβούρνη από τους Αμερικανούς γονείς του, τον Drederick και την Elizabeth. Τα πρώτα δύο χρόνια της ζωής του τα έζησε στην Αυστραλία, ενώ τα υπόλοιπα τα πέρασε στην Αμερική. Με τον μπαμπά του και τον αδερφό του, αφού η μητέρα του απεβίωσε. Ο Kyrie Irving ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ σε ηλικία 11 με 12 ετών. Το ιδιαίτερο ταλέντο του δεν άργησε να βγει στην επιφάνεια. Έπαιξε στην ομάδα Cleveland Cavaliers, με πολλές νίκες. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας αγωνίστηκε ως play maker για τους Ντάλας Μάβερικς στο NBA. Είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ της διοργάνωσης, έχοντας στεφθεί μία φορά πρωταθλητής ΝΒΑ με την ομάδα των Κλίβελαντ Καβαλίερς (2016), ενώ 8 φορές έχει συμμετάσχει στο All-Star Game κερδίζοντας ταυτόχρονα το βραβείο του MVP του All Star το 2014. Με την εθνική ομάδα ΗΠΑ έχει κατακτήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο, το χρυσό μετάλλιο και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, όντας παράλληλα ο MVP του τουρνουά.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2