Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

42 160

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Μπασκετικά Παπούτσια adidas & Sneakers

από 2
43 styles
από 2

Ποιες σειρές από adidas παπούτσια θα βρω στο SLAMDUNK;

Οι σειρές από adidas παπούτσια που θα βρεις στο Slamdunk.gr, είναι η adidas Performance και adidas Originals. Μια μεγάλη ποικιλία σε adidas παπούτσια με low cut ή high cut σχεδιασμό είναι εδώ για να σε βοηθήσει να απογειώσεις τις μπασκετικές επιδόσεις σου.

Έχετε και ανδρικά και γυναικεία παπούτσια adidas:

Βρες adidas παπούτσια ανδρικά και γυναικεία που θα σου προσδώσουν μέγιστη άνεση και θα απογειώσουν τις επιδόσεις σου. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις ανδρικά και γυναικεία μπασκετικά παπούτσια και μποτάκια με πλούσιες τεχνολογίες που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις το παιχνίδι.

Θα βρω στο SLAMDUNK σπάνια Collections και adidas Shoes;

Στο Slamdunk.gr θα ανακαλύψεις τις πιο exclusive collections σε adidas shoes όπως adidas D.O.N Issue 4, adidas Dame Certified, adidas Dame, adidas Dame 8, adidas Adizero, adidas Harden Stepback 3, adidas Harden Vol.6, adidas OwnTheGame, NBA, adidas Harden Stepback, adidas Forum. Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει και βρες το ιδανικό ζευγάρι adidas shoes.

Ποια collections σε μπασκετικά παπούτσια adidas μου προτείνει το SLAMDUNK;

Από μπασκετικά παπούτσια adidas μπορείς να επιλέξεις τα adidas Performance Dame 8 από την συλλογή adidas Dame 8. Άλλη μια καλή επιλογή είναι τα adidas Performance Harden Stepback 3 από την collection adidas Harden και τα adidas Performance D.O.N. Issue 4 από την collection adidas D.O.N Issue 4.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2