Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

60 130

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Damian Lillard

7 styles

Λατρεύεις το ΝΒΑ και συγκεκριμένα τον Damian Lillard; Τότε δεν έχεις παρά να περιηγηθείς στο www.slamdunk.gr και να ανακαλύψεις τη συλλογή του! Δείξε την αγάπη σου για τον Lillard & το μπάσκετ, επιλέγοντας ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ από τη συλλογή Damian Lillard και βάλε φωτιά στο παρκέ!

Τι Μπασκετικά Παπούτσια Damian Lillard θα βρω στο SLAMDUNK;

Στο Slamdunk.gr, το No1 online b-ball exclusive store θα βρεις κορυφαία μπασκετικά παπούτσια Damian Lillard. Εάν είσαι fun του παίκτη Damian Lillard δεν μπορείς να μην έχεις στην συλλογή σου έστω ένα ζευγάρι μπασκετικών παπουτσιών Damian Lillard. Θα βρεις μια ποικιλία σε παπούτσια μπασκετικά adidas Dame, που θα σου προσφέρουν άνεση και στυλ, ενώ ταυτόχρονα θα εμπλουτίσεις την συλλογή σου, με σύμμαχο το Slamdunk.gr.

Τι επιλογές έχω σε Μπασκετικά Παπούτσια Damian Lillard Ανδρικά;

Για εσένα που παίζεις μπάσκετ, είτε είσαι αρχάριος, είτε επαγγελματίας και ταυτόχρονα είσαι fun του Dame D.O.L.L.A, θα βρεις ανδρικά μπασκετίκα παπούτσια Damian Lillard που θα ενισχύσουν τις επιδόσεις σου, σε κάθε παιχνίδι. Φυσικά τα ανδρικά παπούτσια για μπάσκετ του Damian Lillard είναι ιδανικά και για εσένα που θέλεις ένα μοντέρνο ολοκληρωμένο μπασκετικό look. Βρες ανδρικά μπασκετικά παπούτσια Dame D.O.L.L.A σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα, μέσα από το Slamdunk.gr και κάνε level up στο στυλ σου.

Ποια είναι η ιστορία του Damian Lillard;

Ο Damian Lillard γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1990 στο Όκλαντ, Καλιφόρνιας. Η καριέρα του Damian Lillard ξεκίνησε από το γυμνάσιο όπου ξεκίνησε να πειθαρχεί και να προπονείται σκληρά για τον στόχο του. Ο Αμερικανός επαγγελματίας έπαιξε στο NBA με τρέχουσα ομάδα Portland Trail Blazers . Αυτό που ξεχωρίζει τον Damian Lillard σε σχέση με τους άλλους παίκτες είναι ότι είναι εξαιρετικά οξυδερκής με ασυνήθιστο στυλ παιχνιδιού. Το παρατσούκλι του Damian είναι το Dame D.O.L.L.A, το οποίο σημαίνει “Different On Levels The Lord Allows”. Ο Damian Lillard αποτελεί έναν από τους σύγχρονους θρύλους του μπάσκετ, εμπνέοντας πολλούς νέους.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2