Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

15 160

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Kevin Durant

25 styles

Λατρεύεις το ΝΒΑ και συγκεκριμένα τον Kevin Durant; Δείξε την αγάπη σου επιλέγοντας Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ αποκλειστικά αφιερωμένα στον Kevin & στο NBA και βάλε φωτιά στο παρκέ! Ανακάλυψε όλη τη συλλογή στο www.slamdunk.gr, στις πιο Απίστευτες Τιμές!

Τι Μπασκετικά Παπούτσια Kevin Durant θα βρω στο SLAMDUNK;

Στο Slamdunk.gr, το No1 online b-ball exclusive store, τον παράδεισο των μπασκετικών προϊόντων, θα ανακαλύψεις μια πλούσια συλλογή σε μπασκετικά παπούτσια Kevin Durant . Τα Kevin Durant μπασκετικά παπούτσια είναι εδώ για σένα που θέλεις να ενισχύσεις την συλλογή σου, δείχνοντας την αγάπη σου για τον αγαπημένο σου παίκτη. Βρες το ιδανικό ζευγάρι μπασκετικών παπουτσιών Kevin Durant και κάνε upgrade στη συλλογή σου.

Τι επιλογές έχω σε Μπασκετικά Παπούτσια Kevin Durant Ανδρικά;

Μέσα από το Slamdunk.gr, θα βρεις Kevin Durant ανδρικά μπασκετικά παπούτσια κάνοντας το παιχνίδι σου καλύτερο από ποτέ! Είτε είσαι αρχάριος, είτε επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, ένα ανδρικό μπασκετικό παπούτσι Kevin Durant, δεν μπορεί να λείπει από την συλλογή σου. Τα ανδρικά μπασκετικά παπούτσια Kevin Durant σου προσφέρουν μέγιστη άνεση και στυλ για να πας το μπασκετικό σου στυλ σε next level. Κάνε το δικό σου deal και βρες τα πιο exclusives ανδρικά μπασκετικά παπούτσια Kevin Durant, σήμερα κιόλας!

Τι Μπασκετικά Παιδικά Kevin Durant Ρούχα θα Βρω στο SLAMDUNK;

Στο Slamdunk.gr, θα βρεις παιδικά ρούχα για μεγαλύτερα και μικρότερα παιδιά. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις παιδικές φανέλες με τον Kevin Durant, T-Shirts και μακρυμάνικες μπλούζες. Πέρα από ρούχα για παιδιά και βρέφη, θα βρεις Funko Pop Kevin Durant που θα ξετραιλάνουν τους μικρούς μας φίλους που κάνουν συλλογή και έχουν έντονο θαυμασμό ως προς τον αγαπημένο τους παίκτη.

Ποια είναι η ιστορία του Kevin Durant;

Ο Kevin Wayne Durant, γεννήθηκε 29 Σεπτεμβρίου του 1988, λίγο έξω από την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, στο Σουίτλαντ. Είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του που μεγάλωσε με αγάπη για τον αθλητισμό και τα αδέρφια του. Η αγάπη του για το μπάσκετ δεν άργησε να φανεί, παρόλο που τα παιδιά στο σχολείο τον περιπαίζανε λόγω ύψους. Σήμερα αγωνίζεται ως small forward στην ομάδα Phoenix Suns του NBA. Είναι ένας διεθνής μπασκετμπολίστας και πρώτος σκόρερ των Η.Π.Α. σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχει αναδειχθεί 4 φορές πρώτος σκόρερ του NBA (2010, 2011, 2012, 2014). Επίσης έχει αναδειχθεί τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και του 2020 στο Τόκιο. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, αναδείχτηκε MVP και μέλος της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά μπάσκετ, έχοντας κατά μέσο όρο 20,7 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ, ενώ ήταν σπουδαίος στα νοκ άουτ παιχνίδια και κυρίως στον τελικό, όπου σταμάτησε στους 29 πόντους. Το 2021 συμπεριλήφθηκε στην επετειακή επιλογή των 75 καλύτερων του NBA με τη συμπλήρωση 75 χρόνων ιστορίας του. Είναι ένας ταλαντούχος μπασκετμπολίστας που αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2