Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

13 130

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Donovan Mitchell

17 styles

Λατρεύεις το ΝΒΑ και συγκεκριμένα τον Donovan Mitchell; Τότε δεν έχεις παρά να περιηγηθείς στο www.slamdunk.gr και να ανακαλύψεις τη συλλογή του! Δείξε την αγάπη σου για τον Donovan Mitchell & το μπάσκετ, επιλέγοντας ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ από τη συλλογή Donovan Mitchell και βάλε φωτιά στο παρκέ!

Τι Μπασκετικά Παπούτσια Donovan Mitchell θα βρω στο SLAMDUNK;

Στο Slamdunk.gr, το No1 online b-ball exclusive store θα βρεις τα πιο Top μπασκετικά παπούτσια Donovan Mitchell. Βρες Donovan Mitchell μπασκετικά παπούτσια σε συνεργασία με την adidas και βρες αυτό που θέλεις. Επίλεξε το ιδανικό παπούτσι Donovan Mitchell μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων και ανανέωσε την bball συλλογή σου, με σύμμαχο το Slamdunk.gr.

Τι επιλογές έχω σε Μπασκετικά Παπούτσια Donovan Mitchell Ανδρικά;

Ανακάλυψε ανδρικά Donovan Mitchell μπασκετικά παπούτσια, μέσα από το online μπασκετικό μας κατάστημα. Βρες μια ποκιλία σε Donovan Mitchell ανδρικά παπούτσια για κάθε στυλ, επιλέγοντας το χρώμα που σου αρέσει. Για σένα λοιπόν, που είσαι λάτρης του μπάσκετ και του παίκτη Donovan Mitchell δεν μπορεί να λείπει από την συλλογή σου ένα ανδρικό παπούτσι Donovan Mitchell.

Ποια είναι η ιστορία του Donovan Mitchell;

Ο Μίτσελ γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1996, με γονείς τον Ντόνοβαν πρεσβύτερο και Νικόλ στο Έλμσφορντ της Νέας Υόρκης. Από μικρή ηλικία ο Donovan περνούσε τον χρόνο του στα γήπεδα και έδειξε γρήγορα το ταλέντο του. Εκτός από το μπάσκετ, ο Mitchell έπαιζε μπέιζμπολ για το Canterbury , ωστόσο η καριέρα του τελείωσε πρόωρα λόγω τραυματισμού, έτσι έπειτα από κάποια χρόνια η πορεία του στον αθλητισμό συνεχίστηκε στο μπάσκετ. Το ταλέντο του στο μπάσκετ τον έκανε να ανέβει σύντομα ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα. Η επαγγελματική του καριέρα μετράει με πολλές επιτυχίες, έπαιξε σε μεγάλες ομάδες και έγινε παίκτης του NBA, συμμετέχοντας και στο 4 φορές All-Star. Ο Αμερικανός επαγγελματίας μπασκετμπολίστας έπαιξε στην ομάδα Cleveland Cavaliers στο ΝΒΑ με παρατσούκλι " Spida ". Ο Mitchell έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ στο Louisville Cardinals, κερδίζοντας διακρίσεις για όλες τις διασκέψεις της πρώτης ομάδας στο Atlantic Coast Conference (ACC) το 2017. Μετέπειτα έπαιξε για την ομάδα Utah Jazz , ονομάστηκε στην πρώτη ομάδα του NBA All-Rookie και κέρδισε το Διαγωνισμός Slam Dunk το 2018. Το 2022 έγινε ανταλλαγή από τους Jazz στους Cavaliers. Μέχρι και σήμερα είναι ένας αγαπητός μπασκετμπολίστας που αποτελεί πρότυπο για πολλούς νέους, μελλοντικούς μπασκετμπολίστες.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2