Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 280

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Player

περισσότερα... λιγότερα

Team

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Βιώσιμα Styles

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Jordan

848 styles
από 24

Ποια είναι η ιστορία του Brand Jordan;

Το brand Jordan δημιουργήθηκε από τον μεγάλο μπασκετμπολίστα Michael Jordan και αφορά παπούτσια και αθλητικά ρούχα. Η Nike υπέγραψε τη συνεργασία με το Jordan το 1984 και στη συνέχεια παραχωρήθηκε η υπογραφή της σειράς του brand. Ο Michael Jordan τότε ήταν ακόμα ανέμπειρος στο εμπόριο και στον επαγγελματικό χώρο. Το brand Jordan έχει μια σημαντική πολιτιστική βαρύτητα στην κουλτούρα του streetwear, που αποδεικνύεται μέσω των ετήσιων κορυφαίων κυκλοφοριών παπουτσιών της στην ετήσια εκδήλωσή της, καθεμία από τις οποίες συγκεντρώνει τρομερή υποδοχή από τα μέσα ενημέρωσης, τη βιομηχανία και το κοινό. Το brand αρχικά ήταν focus στην δημιουργία μπασκετικών παπουτσιών, όμως η Jordan πλέον έχει επεκταθεί και σε lifestyle προϊόντα. Αν και πλέον ο Michael Jordan από το 2003 έχει συνταξιοδοτηθεί τα παπούτσια Air Jordan εξακολουθούν να είναι ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις ως αθλητικά παπούτσια για πολλούς εμπόρους λιανικής. Μέχρι σήμερα, ο Michael έχει κομβικό ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής της γραμμής Jordan.

Ποια είναι η ιστορία του Michael Jordan;

O Michael Jordan θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τον χώρο του μπάσκετ. Έχει 6 δακτυλίδια πρωταθλητή NBA, 6 φορές MVP των τελικών του NBA, 5 φορές MVP NBA σε ισάριθμες σεζόν, έχει παίξει 14 φορές σε All Star games, βγήκε rookie of the Year την πρώτη του χρονιά σαν επαγγελματίας, έχει βγει 10 φορές πρώτος σκόρερ σε κανονική περίοδο, έχει βγει μία φορά κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς, έχει κερδίσει 2 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ, μεταξύ (πολλών άλλων). Το 2020 το Netflix κυκλοφόρησε το "Last Dance, ένα σπουδαίο μουσικό ντοκιμαντέρ, που ήταν αφιερωμένο στην (τελευταία όπως αποδείχθηκε) χρονιά του Michael Jordan με τους Chicago Bulls, στο δρόμο για την κατάκτηση του 2ου three-peat τους. Ένα must see για τους απανταχού μπασκετόφιλους. Από το 1984 έχει τη δική του σειρά παπουτσιών και ρούχων, με την ονομασία «Jordan», την παραγωγή των οποίων αναλαμβάνει η Nike.

Ανακάλυψε τη συλλογή Jordan με μοναδικά στο Slamdunk.gr, το No1 online b-ball exclusive store!

TOP Jordan Collections

Air Jordan 1 Jordan Retro Jordan Jumpman Jordan Essentials Jordan Legacy 312 Jordan Flight MVP Jordan Sophia Jordan Luka 1 Jordan x PSG Jordan Max Aura Jordan Delta

TOP Jordan Styles

Jordan Μπασκετικά Παπούτσια & Sneakers Jordan Ρούχα Jordan T-shirts Jordan Φόρμες Jordan Σορτς Jordan Καπέλα

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2