Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Team

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Player

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

31 220

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Μπασκετικά Παπούτσια

248 styles
από 7

Τι Brands θα βρω σε μπασκετικά παπούτσια στο SLAMDUNK;

Στο Slamdunk.gr θα βρεις κορυφαία μπασκετικά παπούτσια μέσα από Top brands όπως Nike, Jordan, adidas Originals, adidas Performance, Converse, Puma, Under Armour και πολλά άλλα που θα ανανεώσουν την μπασκετική συλλογή σου και θα καλύψουν τις ανάγκες σου. Έτσι μπορείς να διαλέξεις το αγαπημένο σου μπασκετικό παπούτσι βάση του αγαπημένου σου brand ή να εμπλουτίσεις την συλλογή σου με διάφορα brands μπασκετικών παπουτσιών.

Ποια δημοφιλή collections σε παπούτσια για μπάσκετ θα βρω;

Στο κορυφαίο μπασκετικό site έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις μπασκετικά παπούτσια μέσα από top collections όπως Under Armour Spawn, adidas Adizero, adidas D.O.N, adidas Dame, adidas Harden, adidas OwnTheGame, Air Jordan 1, Air Jordan 11, All-Star Game 2023 και άλλες. Μπες σήμερα κιόλας στο Slamdunk.gr και ξεκίνα να συλλέγεις μπασκετικά παπούτσια από την αγαπημένη σου collection.

Έχετε limited collections μπασκετικα παπούτσια;

Μέσα από την γκάμα του SLAMDUNK θα βρεις μπασκετικά παπούτσια από limited collections που θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις την μπασκετική συλλογή σου μέσα από τα πιο exclusive μπασκετικά παπούτσια. Εκτός από limited collections, θα βρεις παπούτσια μπάσκετ των αγαπημένων σου παικτών όπως Damian Lillard, Donovan Mitchell, Elena Delle Donne, Giannis Antetokounmpo, James Harden, Kevin Durant, Kyrie Irving, LaMelo Ball, LeBron James, Luka Doncic, Paul George, Russell Westbrook, Stephen Curry, Zion Williamson κ.α, κι όλα αυτά μόνο στο Slamdunk.gr!

Πως να διαλέξω μέγεθος σε μπασκετικό παπούτσι;

Η σωστή επιλογή μεγέθους στα μπασκετικά παπούτσια μπορούν να σε βοηθήσουν να έχεις καλές επιδόσεις στο παρκέ ή στο πάρκο, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα πόδια σου από τραυματισμούς. No1 βήμα είναι να επιλέξεις το σωστό μέγεθος. Αρχικά πρέπει να μετρήσεις το πόδι σου από τα δάχτυλα μέχρι την φτέρνα και το πλάτος αφού κάνεις τις μετρήσεις μπορείς να ανατρέξεις στον οδηγό μεγεθών για αντιστοιχία μεγεθών. Καλό θα ήταν να προσθέσεις στις μετρήσεις σου 0,5 εκατοστά για να έχει αέρα το πόδι σου χωρίς να πιέζεται. Εάν θέλεις να πραγματοποιήσεις στο φυσικό μας κατάστημα την αγορά σου τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα παπούτσια για μπάσκετ απογευματινές ώρες με τις κάλτσες που φοράς όταν παίζεις. Φόρεσε τα παπούτσια δέκα λεπτά σε εσωτερικό χώρο και περπάτησε με αυτά για να διαπιστώσεις αν το πόδι σου γλιστράει ή αν η εφαρμογή του σε σφίγγει. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσεις διαδικτυακά την αγορά σου και θέλεις αλλαγή, γίνεται εύκολα και εντελώς δωρεάν.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2