Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 220

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Jordan Γυναικεία

από 5
160 styles
από 5

Jordan Γυναικεία Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

Ανακάλυψε Γυναικεία Jordan Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ σε πολλά μεγέθη και στιλ! Βρες τα τώρα στα αγαπημένα σου colorways, στο Slamdunk.gr! Τα γυναικεία Jordan ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, είναι η ιδανική προσθήκη για μια στιλάτη και μοντέρνα γκαρνταρόμπα. Μέσα από την συλλογή του Slamdunk.gr θα βρεις Jordan γυναικεία παπούτσια, φόρμες, φούτερ, T-shirts, τσάντες και πολλά άλλα που θα τονίσουν το look σου. Κάνε το outfit σου να μετράει επιλέγοντας Jordan για γυναίκες, μέσα από την μοναδική συλλογή του SLAMDUNK, σε Μοναδικές Τιμές και φυσικά με δωρεάν επιστροφες & δωρεαν μεταφορικα άνω των 59€!

Πως διαφέρουν τα Nike Jordan Γυναικεία με τα Jordan Γυναικεία;

Τα Nike Jordan γυναικεία με τα Jordan γυνακεία στην ουσία δεν έχουν κάποια διαφορά. Τα γυναικεία Nike Jordan ξεκίνησαν ως συλλογή της Nike προς τιμή του αγαπητού μπασκετμπολίστα Michael Jordan. Ωστόσο επειδή η συλλογή έγινε αρκετά δημοφιλή εξελίχθηκε σε brand Jordan με κάποια προϊόντα να συνοδεύονται από το branding Nike. Επομένως και τα Nike Jordan γυναικεία, καθώς και τα γυναικεία Jordan είναι το ίδιο ακριβώς ως προϊόν σε ποιότητα, κατασκευή και design.

Τι στιλ σε Jordan Παπούτσια Γυναικεία θα βρω στο Slamdunk.gr;

Ανακάλυψε Jordan παπούτσια και μποτάκια που θα σου προσφέρουν αξεπέραστη αίσθηση άνεσης και θα ολοκληρώσουν το look σου με μοναδικό τρόπο. Τα παπούτσια και μποτάκια Jordan γυναικεία προσδίδουν την δική τους πινελιά στο στυλ σου δίνοντας ένα μπασκετικό ύφος. Στην συλλογή μας θα βρεις Jordan παπούτσια και μποτάκια για γυναίκες με τα αγαπημένα σου colorways και φυσικά υπό την κατασκευή premium υλικών.

Θα βρω Jordan Γυναικεία Ρούχα στο Slamdunk;

Βρες Jordan γυναικεία ρούχα στο Slamdunk.gr, το No1 bball κατάστημα! Ανακάλυψε άνετα φούτερ, φόρμες και hoodies που θα σου προσφέρουν cozy αίσθηση όπου κι αν βρίσκεσαι. Μέσα από την συλλογή μας ανακάλυψε ρούχα Jordan για γυναίκες για κάθε season αναδεικνύοντας το style σου. Είτε θέλεις γυναικεία Jordan T-shirts, ζακέτες, μακρυμάνικες μπλούζες, jogger pants κ.α, δεν έχεις παρά να μπεις στο Slamdunk.gr και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

TOP Jordan Collections

Jordan Essentials Jordan Legacy 312 Jordan Flight MVP Air Jordan 1 Jordan Sophia Jordan Luka 1 Jordan x Jacob Rochester Jordan x PSG Jordan Women's Jordan Max Aura Jordan DNA Jordan Delta Jordan 23 Engineered Jordan Jumpman Jordan Retro

TOP Jordan Styles

Jordan T-shirts Jordan Φόρμες Jordan Σορτς Jordan Καπέλα

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2