adidas Basketball One Unisex Μπλούζα Φούτερ

€30.00
επίλεξε
  • επίλεξε
  • XS - Last piece!

Added to cart!
Διαθεσιμότητα Καταστημάτων In-Store Παραλαβή σε 4 Ώρες
This product is available from
This product is sold and shipped exclusively by adidas and the return is made in her warehouses. It is available only for purchase within Greece and it is excluded from all promotions, coupons and purchase via egiftcard. Learn more
The product is available only for online purchase from
Learn more
Klarna USP
Εξέλιξη τιμής Εξέλιξη τιμής

Γίνε μέλος και κέρδισε 300 πόντους.

adidas Basketball One Unisex Μπλούζα Φούτερ

Ξεπέρασε τον εαυτό σου, και ξεχώρισε με στυλ στο παρκέ. Αυτή η μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη από την adidas Basketball είναι κατασκευασμένη από βαμβάκι και πολυεστέρα διπλής πλέξης για ζεστασιά, άνεση και μαλακή αίσθηση. Οι πλαϊνές κρυφές τσέπες κλείνουν με φερμουάρ για να μεταφέρουν με ασφάλεια τα πράγματά σου, ενώ τα σήματα στο μπροστινό μέρος, την πλάτη και τα μανίκια ολοκληρώνουν το look.

Σχεδιασμένο σκόπιμα για να είναι πολύ μεγάλο. Για μια άνετη εφαρμογή που είναι χαλαρή αλλά λιγότερο ακραία, παραγγείλετε 2 μεγέθη κάτω για γυναίκες ή 1 νούμερο κάτω για άνδρες.

Πληροφορίες

• Σύνθεση: 65% ανακυκλωμένος πολυεστέρας/ 35% βαμβάκι διπλής πλέξης

• Φαρδιά εφαρμογή

• Στρογγυλή rib λαιμόκοψη

• Κρυφές πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ

• Rib μανσέτες και τελείωμα

Extra Λεπτομέρειες

• Σήματα μπροστά, πίσω και στα μανίκια

• Χρώμα: Λευκό

Φροντίδα

• Σιδέρωμα σε χαμηλή θερμοκρασία

• Χρησιμοποιήστε μόνο ήπιο απορρυπαντικό

IA3436
9000147637_69224

Μάθε για την adidas

Όλα ξεκίνησαν την 1η Ιουλίου 1924, όταν ο Άντολφ Ντάσλερ και ο αδελφός του Ρούντολφ αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση αθλητικών παπουτσιών, την Dassler Brothers Shoe Factory. Το 1949 μετονομάστηκε σε adidas και τότε ξεκίνησε να χορηγεί αθλητικά παπούτσια σε αθλητές των ολυμπιακών αγώνων. Η εταιρεία όμως εκτοξεύτηκε τη δεκαετία του '70, όταν λάνσαρε το πρώτο Stan Smith, ένα ζευγάρι εμπνευσμένο από τον ομώνυμο γνωστό τενίστα. Οι πολλαπλές επιτυχίες έπειτα ήρθαν από μόνες τους... Το πρώτο μπασκετικό παπούτσι Superstar φορέθηκε από τον Kareem Abdul-Jabbar με μεγάλη επιτυχία, το νέο Trefoil logo παρουσιάστηκε από τον Muhammad Ali και τα Copa Mundial ήρθαν για να φορεθούν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμου! Στη σύγχρονη ιστορία της, η εταιρεία έχει λανσάρει τα νέα της brands, adidas Originals, adidas Performance, adidas Terrex, adidas Sportswear με κορυφαίες συνεργασίες και είναι η No1 βιομηχανία παραγωγής αθλητικών & lifestyle ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ στην Ευρώπη!

Μπορεί να σου αρέσουν
Σχετικές Κατηγορίες
Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2