Αποστολή & Παράδοση στο Εξωτερικό

Ποιο είναι το κόστος αποστολής? 

Είμαστε ενθουσιασμένοι να εξυπηρετούμε και πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το κόστος αποστολής είναι 14,99€ σε παραγγελίες έως 3kg και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται με την κορυφαία εταιρεία DHL Express.

 *Σε περίπτωση που η παραγγελία ξεπεράσει το βάρος των 3kg τότε θα ενημερωθείτε για το κόστος των μεταφορικών.

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σου είναι συνήθως 3 - 7 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της καταχώρησης, ενώ έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ειδική χρονική ζώνη παράδοσης! Σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώνουμε με προσωπικά e-mails για την πορεία της (από την προετοιμασία, μέχρι κι ένα στάδιο πριν την παράδοσή της). Ο συνεργάτης μας είναι η DHL Express

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.


Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?

Μπορείς εύκολα με τον κωδικό παραγγελίας που σου έχουμε στείλει να παρακολουθήσεις την παραγγελία σου! Απλά κάνε κλικ στο κουμπί εδώ!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παράδοση παραγγελιών σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ίσως ενέχει επιπλέον έξοδα για τον παραλήπτη (φόρους, δασμούς, κλπ.) σύμφωνα με το εκάστοτε νομικό καθεστώς της κάθε χώρας ή περιοχής στην οποία παραδίδεται το δέμα.
Ενημερωθείτε προηγούμενα από τον τοπικό σας αρμόδιο φορέα για τυχόν επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύψουν με την παράδοση της παραγγελίας σας.