Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 280

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Team

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου

561 styles
από 16

Τι είδους δώρα Αγίου Βαλεντίνου θα βρω στο Slamdunk;

Η 14 Φλεβάρη πλησιάζει και θέλεις να κάνεις στο crush σου ένα ιδιαίτερο δώρο που θα μείνει αξέχαστο; Τότε μπες στην μεγάλη συλλογή του Slamdunk και επίλεξε ανδρικά και γυναικεία παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ μέσα από Top Brands και μέσα από τις Top συλλογές μας.

Ποια είναι τα πιο πρωτότυπα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου που έχει να μου προτείνει το Slamdunk;

Θέλεις να πρωτοτυπήσεις με το δώρο που θα κάνεις στο ταίρι σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Στο Slamdunk.gr, το No1 online b-ball exclusive store θα βρεις δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο σε αξεσουάρ όπως κάλτσες, σκούφους και τσάντες μέσης. Αυτό που τα κάνει πρωτότυπα δώρα Αγίου Βαλεντίνου είναι γιατί τα σχέδια τους είναι exclusive και ξεχωριστά και μπορείς να βρεις κάλτσες με παίκτες του NBA ή από ομάδες μπασκετικές, επιλέγοντας έτσι ζευγάρι με τον αγαπημένο παίκτη ή ομαδα που έχει το ταίρι σου. Οι σκούφοι που θα βρεις στο Slamdunk.gr επίσης είναι ξεχωριστοί και μοντέρνοι διακοσμημένοι από αγαπημένες ομάδες του NBA, όπως και τα τσαντάκια μέσης.

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου για Γυναίκες. Τι να διαλέξω;

Θέλεις ένα δώρο Αγίου Βαλεντίνου για γυναίκες για να επιλέξεις για την αγαπημένη σου και δεν ξέρεις τι; Τότε μπορείς να ακολουθήσεις μερικές ιδέες μας. Αρχικά μπορείς να της κάνει δώρο ένα μπουστάκι ή T-shirt που θα το φοράει στην προπόνησή της θα είναι άνετη και μπορείς να επιλέξεις T-shirt που να διακοσμείται με ομάδα του NBA. Έπειτα για δώρο Αγίου Βαλεντίνου, μπορείς να επιλέξεις γυναικεία μποτάκια ή παπούτσια που είναι κατάλληλα για το μπάσκετ δίνοντάς της την ώθηση να ξεδιπλώσει τις ικανότητές της στο παρκέ. Θα βρεις επίσης παπούτσια ή μποτάκια που είναι ιδανικά για τις lifestyle εμφανίσεις της. Τέλος μπορείς εάν θέλεις να της κάνεις πιο premium δώρο να της επιλέξεις δύο δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο όπως ένα φόρεμα και ένα φούτερ γυναικείο το οποίο μπορεί να το φορέσει πάνω από το φόρεμα για μοναδικό street style. Μην το σκέφτεσαι το Slamdunk είναι σύμμαχός σου και στον Άγιο Βαλεντίνο!

Τι δώρα Αγίου Βαλεντίνου για Άντρες θα βρω στο Slamdunk;

Ο αγαπημένος σου παίζει επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά μπάσκετ ή απλά αγαπάει το άθλημα; Τότε στην μεγάλη γκάμα του Slamdunk, μπορείς να βρεις ανδρικές μπασκετικές φανέλες ή μπλούζες του NBA ή από ονόματα κορυφαίων παικτών που θα αποτελέσει το ιδανικό αντρικό δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο. Άλλη μια ιδέα είναι να του δωρίσεις για τον Άγιο Βαλεντίνο ανδρικά μπασκετικά παπούτσια ή μποτάκια για να έχει όχι μόνο μοντέρνο μπασκετικό στυλ αλλά να μαγέψει με τις επιδόσεις του στο γήπεδο εάν παίζει μπάσκετ. Έπειτα μπορείς να επιλέξεις φόρμες από το Slamdunk ή ζακέτες για να έχει άνετη αίσθηση σε οποιαδήποτε καθημερινή ή αθλητική του δραστηριότητα. Μπορείς ακόμα να επιλέξεις μέχρι και ανδρικά μαγιό για να είναι η αφορμή να κλείσετε τις ρομαντικές καλοκαιρινές σας διακοπές, χτίζοντας νέες αναμνήσεις. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου μπες στο Slamdunk.gr, το No1 online b-ball exclusive store και βρες δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου μέσα από hot συλλογές μας και χάρισε το χαμόγελο που θέλεις να δεις.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2