Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

20 250

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Player

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Αθλητικά Παπούτσια

807 styles
από 23

Τι είδους παπούτσια ανδρικά θα βρω στο SLAMDUNK;

Ανακάλυψε αθλητικά παπούτσια για άνδρες μέσα από το Slamdunk.gr, το No1 online b-ball exclusive store. Βρες ανδρικά αθλητικά παπούτσια για το sport σου απογειώνοντας τις επιδόσεις σου. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις ανδρικά αθλητικά παπούτσια για το μπάσκετ, για το γυμναστήριο και για άλλες αθλητικές σου δραστηριότητες. Μπορείς ωστόσο να επιλέξεις ανδρικά παπούτσια όχι μόνο για το sporty style σου, αλλά και για το καθημερινό σου στυλ επιλέγοντας ανδρικά μποτάκια, παπούτσια και slides για το καλοκαίρι.

Τι παπούτσια γυναικεία έχει το SLAMDUNK;

Στο Slamdunk.gr θα βρεις γυναικεία παπούτσια για τις αθλητικές σου δραστηριότητες αλλά και για την καθημερινότητά σου. Ανακάλυψε γυναικεία παπούτσια, μποτάκια, slides & sneakers μέσα από μια ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Για τον χειμώνα ιδανικά είναι τα γυναικεία μποτάκια που τονίζουν το αθλητικό σου στυλ, ενώ για το καλοκαίρι κατάλληλα είναι τα γυναικεία slides που προσφέρουν την διαπνοή που χρειάζονται τα πόδια σου στις υψηλές θερμοκρασίες. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σου στο Slamdunk μπορείς να επιλέξεις γυναικεία παπούτσια που σου ταιριάζουν.

Τι Brands θα βρω για Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια στο SLAMDUNK;

Στο Slamdunk.gr θα ανακαλύψεις μια γκάμα σε αθλητικά παπούτσια ανδρικά μέσα από Top brands όπως Nike, adidas Originals, adidas Performance, Jordan, Converse, Reebok Classics, Puma, Under Armour και πολλά άλλα. Βρες το ιδανικό ανδρικό αθλητικό παπούτσι μέσα από το αγαπημένο σου brand και ανανέωσε την sporty συλλογή σου, σήμερα κιόλας!

Πως να επιλέξω σωστό μέγεθος σε αθλητικό παπούτσι;

Για να βρεις το σωστό μέγεθος στα αθλητικά παπούτσια που θέλεις να αγοράσεις από το Slamdunk.gr θα πρέπει να κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις. Αρχικά σε ένα λευκό χαρτί θα τοποθετήσεις το πόδι σου και με ένα μολύβι θα σημειώσεις με από τα δάχτυλα μέχρι την φτέρνα το τελείωμα. Έπειτα με την έναν χάρακα ή μεζούρα θα κάνεις τις μετρήσεις και αφού βρεις τις μετρήσεις στο ύψος και στο πλάτος θα κάνεις την αντιστοιχία με τον οδηγό μεγεθών. Σε περίπτωση αστοχίας μεγέθους, φυσικά υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν επιστροφής. Τώρα σε περίπτωση που θέλεις να επιλέξεις το μέγεθος μέσω του φυσικού μας καταστήματος Slamdunk, προτιμότερο θα ήταν η δοκιμή να γίνει απογευματινή ώρα με τις κάλτσες που φοράς συνήθως.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2