Το Nike Air Force 1 '07 LV8 3 ενσωματώνει τα ίδια χαρακτηριστικά υψηλών επιδόσεων του αρχικού μοντέλου από το 1982 με έμπνευση από το μπάσκετ, σε ανανεωμένη εκδοχή με σύγχρονες σχεδιαστικές λεπτομέρειες για μοντέρνα εμφάνιση. Διαθέτει μονάδα Nike Air για ελαφριά αντικραδασμική προστασία σε κάθε βήμα, διατρήσεις στα δάχτυλα για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα, ενώ το μοντέρνο του design με το Nike λογότυπο με ραφές θα σου προσφέρει αξεπέραστο στυλ που θα εντυπωσιάσει.
Τα Χαρακτηριστικά του
• Μονάδα Nike Air σε όλο το μήκος για ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία
• Διατρήσεις για τέλεια διαπνοή
• Εσωτερική υφασμάτινη επένδυση
• Εξωτερική σόλα από καουτσούκ για πρόσφυση και ανθεκτικότητα
Extra Πληροφορίες
• Δέσιμο με κορδόνια
• Low-cut design
• Επαναλαμβανόμενο λογότυπο "AIR"
Το συγκεκριμένο προϊόν διατίθεται ένα ανά πελάτη!
• Δωρεάν Click Away: Έλεγξε τα καταστήματα με Click Away 2 ωρών για να το παραλάβεις ακόμα πιο γρήγορα!
• Έχεις Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ σε όλες τις παραγγελίες για αποστολές στο χώρο που σε εξυπηρετεί!
• H Παραδοση γίνεται σε 1-3 ημέρες
• Δοκίμασε στο Σπίτι με ΔΩΡΕΑΝ αλλαγή εντός 60 ημερών και επιστροφή χρημάτων την επόμενη ημέρα.
• Βρίσκεσαι Σπίτι ή Γραφείο; Συμπλήρωσε απλά τη φόρμα επιστροφής, κάλεσε την Γενική Ταχυδρομική της περιοχής σου και πραγματοποίησε την αλλαγή που θες!
• Είσαι κοντά σε κατάστημα SlamDunk ή Cosmos Sport; Απλά επισκέψου το και πραγματοποίησε Δωρεάν την αλλαγή σου!
Πες μας τη γνώμη σου!
Έχεις ερωτήσεις; Θα σου απαντήσουμε σε όλες!
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00 & Σάββατο 09:00-19:00
Ψάχνεις Μπασκετικά Tips; SlamDunkΗ Nike ιδρύθηκε το 1964 ως Blue Ribbon Sports και αρχικά λειτουργούσε ως μεταπωλητής για την ιαπωνική εταιρεία Onitsuka Tiger - γνωστή σήμερα ως Asics. Αν και δημιουργήθηκε από τον Bill Bowerman και τον Phil Knight, ο Jeff Johnson ήταν εκείνος που εμπνεύστηκε το όνομα Nike, από το Ελληνικό άγαλμα, «Η Νίκη της Σαμοθράκης». Το πρώτο παπούτσι δημιουργήθηκε το 1974 και ήταν ένα “Nike Waffle Trainer” και έπειτα από μερικά χρόνια σειρά τη σκυτάλη πήρε η επιτυχημένη συλλογή «Nike Swoosh». Το 1988 έκανε το ντεμπούτο της με δυνατή καμπάνια, η σειρά «Just Do It» εκτοξεύοντας την εταιρία στην κορυφή του sportswear όπου και παρέμεινε για πάντα!